Werkwijze

Werkwijze bij digitaal drukwerk

Jullie hebben voor een digitaal gedrukt kaartje van suusontwerpt gekozen, wat leuk! Hieronder staat uitgelegd hoe het bestellen van een kaartje in zijn werk gaat.

Kies je voor een kaartje uit de webshop, maak bij alle opties een keuze. Vervolgens kom je in het scherm waar je jullie persoonlijke gegevens en wensen* in kunt vullen. Vooraf betaal je het totale bedrag. Je bestelling wordt definitief in behandeling genomen zodra het gefactureerde bedrag op rekening van suusontwerpt staat. 

Kies je voor een kaartje op maat, stuur dan al jullie wensen via de email toe en suusontwerpt neemt contact met jullie op om al deze wensen door te nemen. Ook hier betaal je het totale bedrag voorafgaande aan de digitale proefdruk. Je bestelling wordt definitief in behandeling genomen zodra het gefactureerde bedrag op rekening van suusontwerpt staat.

* Kleine aanpassingen, zoals een ander lettertype (dan in de opties genoemd), tekstwissel, of het toevoegen van een foto, worden kosteloos gedaan. Grotere aanpassingen in een kaart, of het combineren van ideeën van verschillende kaartjes is uiteraard ook mogelijk, hier staat een meerprijs tegenover.

Proefdruk
Wanneer het gefactureerde bedrag op rekening van suusontwerpt staat, ontvang je binnen 5 werkdagen een digitale proefdruk. Dit is een PDF-bestand met al jullie gegevens en eventuele wensen er in verwerkt. Zodra deze proefdruk helemaal naar wens is en je gekozen hebt voor een papieren proefdruk, wordt ook deze -na akkoord van de digitale proefdruk- binnen 5 werkdagen naar je toegestuurd. 

De papieren proefdruk is aan te bevelen zodat je het kaartje toch even in het echt kunt zien en voelen. Daarnaast kun je het drukwerk en de gekozen papiersoort goed beoordelen. Je hebt hem al voor € 5,50 incl. BTW en verzenden in huis. (De optie ‘glossy’ is helaas niet mogelijk bij de proefdruk).

Mocht je bij het zien van de digitale proefdruk van een bestaand ontwerp toch besluiten de kaart niet te bestellen, dan wordt er  € 45,- in rekening gebracht (dit zijn de opstartkosten). Voor een kaart op maat of letterpresskaart gelden hogere opstartkosten. suusontwerpt stort het resterende bedrag terug. 

Geslacht nog onbekend?

Je hebt een keuze gemaakt uit de collectie van suuontwerpt maar weet nog niet wat het geslacht van jullie kindje zal zijn. Bestel dan één van beide kaarten in de webshop en maak bij alle opties een keuze. Vervolgens kom je in het scherm waar je jullie persoonlijke gegevens en wensen* in kunt vullen. Geef vervolgens bij ‘eventuele opmerkingen’ de titel van de andere gekozen kaart aan. En de overige gegevens die je graag op de proefdruk wilt zien. U ontvangt dan twee digitale proeven (jongens- en meidenversie) met de reeds bekende gegevens. Ook hier kunt u kiezen voor een papieren proefdruk van beide versies.

Jullie kindje is geboren!
Laat het dan zo snel mogelijk telefonisch en per email weten! Stuur alle nog ontbrekende gegevens (naam, geslacht, tijd, gewicht e.d.) per email naar suusontwerpt toe. Deze gegevens worden zo snel mogelijk verwerkt en het definitieve ontwerp wordt binnen 24 uur naar je verstuurd per mail. Check alle gegevens nogmaals erg goed, een spelfoutje is helaas zo gemaakt. Na jullie definitieve akkoord worden de bestanden naar de drukkerij gestuurd.

Alle gegevens rondom jullie huwelijk bekend?
Laat het dan zo snel mogelijk weten en stuur alle nog ontbrekende gegevens per email naar suusontwerpt toe. Deze gegevens worden zo snel mogelijk verwerkt en het definitieve ontwerp wordt binnen 3 werkdagen naar je verstuurd per mail. Check alle gegevens nogmaals erg goed, een spelfoutje is in alle drukte rondom de huwelijksperikelen helaas zo gemaakt. Na jullie definitieve akkoord worden de bestanden naar de drukkerij gestuurd.

Voor 11.00 uur definitief akkoord, dan wordt het dezelfde werkdag nog verwerkt en verzonden. In de regel wordt het pakketje de volgende dag afgeleverd. Zorg dat er iemand thuis is om het in ontvangst te nemen anders wordt het de volgende dag aangeboden of afgegeven bij de buren. 

Na 11.00 uur definitief akkoord, dan wordt het de volgende werkdag verwerkt en verzonden. In de regel wordt het pakketje binnen 2 werkdagen afgeleverd.

Na 11.00 uur op vrijdag of in het weekend akkoord, dan wordt het de maandag daarop verwerkt en verzonden. In de regel wordt het pakketje op dinsdag afgeleverd.

(Let op! Alle pakketjes worden met de grootst mogelijke zorg verzonden binnen de genoemde termijnen. suusontwerpt is afhankelijk van de vervoerder en niet verantwoordelijk voor een latere levering, eventuele beschadigingen en/of het zoekraken van het pakket).

Alle kaartjes worden op mooi stevig papier gedrukt (300 grams) zodat jullie kaartje straks staat te pronken in elke vensterbank!

Zijn er vragen of onduidelijkheden? Neem gerust contact op via info@suusontwerpt.nl of bel gewoon even.

© 2013 - 2024 suusontwerpt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel