Algemene voorwaarden

Copyright
Niets op deze website –tekst- en/of beeldmateriaal- mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen, verveelvoudigd, gepubliceerd of anderszins gebruikt worden. Ook op alle uitingen geprint en/of gedrukt rust Copyright.

Bestelling
De bestelling wordt definitief in behandeling genomen zodra het gefactureerde bedrag op rekening
van suusontwerpt staat. Indien het gefactureerde bedrag niet binnen 14 dagen (na factuurdatum) betaald is, wordt de bestelling geannuleerd.

Disclaimer
suusontwerpt is niet verantwoordelijk voor fouten in aangeleverde teksten en/of fouten die na akkoord van het definitieve ontwerp worden geconstateerd.

Ruilen en retourneren
Het is niet mogelijk reeds bestelde geboortekaartjes te ruilen of retourneren. Dit geldt ook voor muurstickers, raam- en deurstickers en geboortekoffertjes.

Verzending
Alle pakketjes worden met de grootst mogelijke zorg verzonden binnen de genoemde termijnen. suusontwerpt is afhankelijk van de vervoerder
en niet verantwoordelijk voor een latere levering, eventuele beschadigingen en/of het zoekraken van het pakket.

Privacy
suusontwerpt verstrekt geen gegevens aan derden waardoor uw privacy in het geding komt.

Leveringsgebied
suusontwerpt levert geboortekaartjes, muurstickers, deur- en raamstickers en andere producten uit haar webshop alleen binnen heel Nederland(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2013 - 2024 suusontwerpt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel