Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Ingrid
  Superleuk geboortekoffertje laten maken. Snelle reactie bij vragen en de mogelijkheid om het op te halen binnen zeer korte tijd
 • Geplaatst door Alexandra
  Nadat suus voor ons eerste kindje een prachtig letterpress kaartje had ontworpen wilden we dat natuurlijk ook voor ons tweede kindje. En we zijn er weer zo blij mee! Toen we het kaartje binnen kregen overtrof het echt al onze verwachtingen! Zo mooi om, nadat het helemaal naar onze wens was gemaakt, zo'n letterpress kaartje dan in het echt te zien! Echt een kunstwerkje! Daarnaast hebben we dit keer ook een geboortekoffertje besteld! Ook echt heel mooi geworden! Dus wij zijn echt super tevreden over suusontwerpt!!!
 • Geplaatst door Arina
  Hoi!

  Vandaag hebben we op visite het koffertje uitgepakt met alle andere cadeaus erbij. Ze was er helemaal weg van en ook van de kaartjes die erbij zaten.

  Heel erg bedankt voor je tijd en je snelle werk 👍🏻

  Groetjes Arina
 • Geplaatst door Saskia Grootveld
  Door het super leuke concept van Suus Ontwerpt hebben we onze dochter en schoonzoon kunnen verrassen met een prachtig trouwkoffertje op hun huwelijksdag!!
 • Geplaatst door Annemarie Slagman
  Suus Ontwerpt heeft voor ons de geboorte kaartjes van onze zoon ontworpen. Het contact verliep via de mail en telefoon en was prima. Onze wensen zijn goed vormgegeven en vertaalt naar een mooie geboortekaart.
 • Geplaatst door Bas & Marloes
  SuuS heeft voor ons Palindroom gezin (AnnA, BoB en SuuS) alle geboortekaartjes ontworpen! Wat een feest is dat! Ze houdt enorm rekening met de wensen en past ook tot de kleinste details aan! De communicatie is laagdrempelig en vlot. Drukwerk is ook van topkwaliteit (en ik mag dat zeggen na wat ervaring in die wereld ) KORTOM; je betaalt wellicht wat meer dan bij de standaard sites, maar met SuuS heb je wel een uniek en en kwalitatief hoogstaand product!
 • Geplaatst door van Zal Camper en Caravanherstel
  Super bedankt voor het leuke kaartje 70/40 jaar feest. Weer leuk ontwerp
 • Geplaatst door Stefanie Vreugdenhil
  Prachtig geboortekaartje!

  Suus heeft voor onze oudste dochter al eens een prachtig kaartje ontworpen. En nu voor ons tweede meisje hebben we weer een ontzettend mooi kaartje van haar hand. Ook dit keer hebben we weer veel complimenten gekregen op het mooie kaartje. Ook de raam en deursticker zijn prachtig!
  We zijn echt mega blij met Suus haar ontwerpen!
 • Geplaatst door Shirly van Zal
  Lieve Suus.
  Met trots geboorte koffertje voor Jowi gegeven!
  Super gaaf geworden! En het koffertje is enthousiast ontvangen!
 • Geplaatst door Familie Montizaan
  Een super tevreden klant;

  Heel erg bedankt voor het ontwerp van het geboorte kaartje voor onze zoon!! Nadat zij ook na volle tevredenheid het kaartje voor onze dochter had gemaakt, hoefden we niet na te denken waar we het kaartje gingen bestellen. Beide kaartjes gedrukt in letter press met een wit randje waardoor het net schilderijtje lijken.

  Nieuw in het assortiment zijn de koffertjes waar ze mij op attendeerde. Hoe leuk is dat? Geheel in de stijl van de kaartjes. In eerste instantie was de licht blauwe kleur niet voorradig, maar Suus heeft deze speciaal besteld bij de leverancier. Dat is nog eens klantverwachting overtreffen!!

  Kortom wij zijn super blij met onze kaartjes en de koffertjes. Ook het contact met Suus verloopt gemakkelijk via mail en app en is lekker ongedwongen.

  Groet
 • Geplaatst door Marloes
  Hi Suzan,

  De kaarten zijn goed ontvangen en we zijn er echt super blij mee! Heel erg bedankt weer voor het mooie ontwerp!

  Hartelijke groet, Marloes
 • Geplaatst door Henny
  Een paar weken geleden heeft suus voor onze kleinzoon een heel mooi koffertje gemaakt! Zo leuk om te geven en ze waren er ook erg blij mee!

  Bedankt suus!
 • Geplaatst door Alexandra
  Al weer anderhalf jaar geleden heeft suus ons prachtige letterpress geboortekaartje ontworpen en daar waren we toen zo blij mee!! Nu verwachten we ons tweede kindje en we vertrouwen suus met alle liefde het ontwerp toe van het volgende kaartje! Nu al zo benieuwd !

  Liefs en bedankt suus!!
 • Geplaatst door Vincent
  Wow wat leuk, een gepersonaliseerd koffertje.
  Een uniek en lief kado.
  En SuusOntwerpt denkt met je mee.
  Aanrader!!
 • Geplaatst door Ellen
  Lieve Suus,

  Wij waren zeer blij verrast met het persoonlijke koffertje voor ons nichtje.
  Mijn neef en nicht waren super blij met dit persoonlijke en originele cadeau.

  Nogmaals bedankt.

  Groetjes van Ellen.
 • Geplaatst door Madeleine
  Supermooi koffertje ontvangen van suusontwerpt. Heel leuk en origineel kraamkadootje voor ons buurmeisje ? ze waren er blij mee (en wij ook)! Dank je wel Suzan!
 • Geplaatst door Clarinda
  Bijna 3 jaar geleden heeft Suus het geboortekaartje van onze zoon ontworpen. Voor de geboorte van onze dochter wilden we een kaartje in dezelfde stijl, maar met een heel eigen ontwerp. Het is Suus meer dan gelukt om dit voor ons te realiseren. We zijn er (wederom) zo gelukkig mee! Bedankt voor je creativiteit.
 • Geplaatst door Manon
  Afgelopen jaar was er aanleiding genoeg om wat te vieren en daarom wilden we graag een borrel voor onze relaties organiseren. Om de borrel op locatie extra glans te geven, hebben we Suus gevraagd voor ons een uitnodiging te ontwerpen. Wij zijn niet zo creatief, dus ze moest aan de slag met wat statische gegevens en een paar korte zinnen die op het kaartje moesten komen. Ondanks dat ze het druk had en wij ook nog tussendoor op vakantie gingen, is ze er in geslaagd om onze wensen niet alleen snel, maar ook op zeer fraaie wijze weer te geven. Suus dacht met ons mee, kwam met leuke suggesties en vroeg goed door. Haar ideeën heeft ze omgezet in een prachtig kaartje waar wij heel blij mee zijn en waar we ook veel complimenten voor hebben ontvangen. Het is een heel persoonlijk kaartje geworden. En het herinnert ons aan een geslaagde middag. Suus, dankjewel! Je voel goed aan wat de bedoeling is, denkt out-of-the-box en weet 'speels' te combineren met 'strak'. Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking!
 • Geplaatst door Nanda en Tom
  De kaartjes zijn super mooi geworden! Het ontwerp is prachtig en de kleuren vallen precies goed samen.
  De kwaliteit van de kaartjes zijn zeer goed. We werden overladen met positieve reacties van vrienden en familie over de kaartjes.
  Suus ontzettend bedankt voor het meedenken en ontwerpen van de kaartjes!
 • Geplaatst door Margreet
  Suus ontwierp voor ons drie prachtige kaartjes.
  Als eerste het geboortekaartje voor ons zoontje Bram. Bram werd tot ons grote verdriet stil geboren. Zijn mooie geboortekaartje is helaas nooit verstuurd. Suus heeft toen een prachtig ander kaartje ontworpen passend bij een stilgeboren kindje.
  Nu anderhalfjaar later is zijn zusje geboren! Suus heeft een schitterend kaartje,
  geboortesticker en raamsticker voor Nina ontworpen.
  We hebben heel veel reacties gekregen op het mooie kaartje.
  Zowel het kaartje van Bram als van Nina hebben we ingelijst en gaan we ergens ophangen. Omdat het twee kunstwerkjes opzich zijn.
 • Geplaatst door Dick en Inge
  Bedankt Suus voor het ontwerpen van het mooie geboortekaartje voor onze zoon en broertje Mees! Op basis van onze wensen aangevuld met jouw goede ideeën heb je het kaartje ontworpen. Ad hoc heb je nog een heel leuk bijpassend kraamfeestkaartje ontworpen. De kaartjes hebben onze verwachtingen overtroffen!! De reacties van familie en vrienden die het kaartje mochten ontvangen zijn geweldig!
  Ook wordt onze dochter Suus herkend.
  Dank voor het meedenken en je ideeën!!

  Groet Dick, Inge en Suus
 • Geplaatst door Dick en Inge
  Bedankt Suus voor het ontwerpen van het mooie geboortekaartje voor onze zoon en broertje Mees! Op basis van onze wensen aangevuld met jouw goede ideeën heb je het kaartje ontworpen. Ad hoc heb je nog een heel leuk bijpassend kraamfeestkaartje ontworpen. De kaartjes hebben onze verwachtingen overtroffen!! De reacties van familie en vrienden die het kaartje mochten ontvangen zijn geweldig!
  Ook wordt onze dochter Suus herkend.
  Dank voor het meedenken en je ideeën!!

  Groet Dick, Inge en Suus
 • Geplaatst door Allard S.
  Wij hebben ons geboortekaartje door Suus laten ontwerpen op basis van de wensen die we hadden. Het kaartje is fantastisch geworden kan ik wel zeggen. We krijgen veel positieve reacties van familie en vrienden die de kaart ook geweldig vinden. Dank je wel Suus!
 • Geplaatst door Anne
  Suzan heeft een heel mooi geboortekaartje voor onze dochter Liv ontworpen. We zijn heel blij met het resultaat.

  Bedankt voor al je ideeën en het meedenken. Suusontwerpt is echt een aanrader.

  Groetjes Anne, Frank en Liv
 • Geplaatst door Familie Wigny
  20-10-2016 Suus ontwierp voor onze dochter Linne-Bo een fraaie geboortekaart, in de stijl van onze zoon Faas, gebaseerd op mijn trouwkaart ontwerp. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en qua service heeft Suus (en haar drukker) onze verwachtingen overtroffen door het achteraf aanleveren van drukmal en voorbeeld, chapeau en speciaal een groet van Linne-Bo
 • Geplaatst door Stephanie
  23-09-2016 is onze lieve zoon en broertje Daan geboren. Complimenten weer voor het prachtige klassieke kaartje wat je ontworpen hebt! We wilden graag dat het kaartje in dezelfde stijl zou zijn als bij zijn grote zus Sara. Deze verwachting is meer dan waar gemaakt! Nogmaals bedankt!
 • Geplaatst door Tony en Joyce
  Na een winactie op Facebook zijn we in contact gekomen met Suzan. Op basis van onze wensen en ideeën heeft Suzan een prachtig en uniek (!) geboortekaartje voor onze Joe Anthonie gemaakt. We hebben onwijs lieve en toffe reacties gehad op de kaart. Zelfs vanuit Portugal! We houden ons zeker aanbevolen ook voor andere printables en papergoods. Hulde voor Suzan x
 • Geplaatst door Jet Wolzak
  Suus doet opnieuw een geweldige job! Suus ontwierp ons 1e kaartje al helemaal volgens onze wensen, we hadden dan ook geen enkele twijfel om het 2e kaartje door haar te laten ontwerpen. Ook dit x wisten we niet wat we zouden krijgen, maar kregen voor zowel jongen als meisje meerdere ontwerpen toegestuurd helemaal naar onze wensen en ideeën. Kleine aanpassingen waren geen probleem, de ontwerpen volgde snel en Suus was zelfs vanuit haar vakantieadres Frankrijk te bereiken! ( we waren nl 20 juli uitgerekend) Opnieuw een geweldig mooi kaartje voor onze 2e dochter, mocht er misschien nog een kleine komen, dan komen we uiteraard zonder twijfel bij je terug en wie weet trouwen we nog een x Dank Suus!!!! Grt, Jet, Evert, Dani & Pippa.
 • Geplaatst door Elske
  Hoi Suus,

  Heel leuk om ineens ons kaartje voorbij te zien komen wat jij 2 jaar geleden gemaakt hebt voor de geboorte van onze dochter Lucy. Wij zijn nog steeds heel blij met wat jij destijds voor ons ontworpen hebt! Het is nog steeds een prachtige kaart!

  Groet Elske
 • Geplaatst door marjon
  Hoi Suzan,

  Bedankt voor je ontzettend mooie ontwerp voor het geboortekaartje van onze zoon Teun! Het was een zeer prettige samenwerking, en het resultaat is helemaal top, zoals wij het voor ogen hadden! Krijg leuke reacties op de kaart, vooral dat mooie fluor randje (kleur op snede) maakt het lekker eigenzinnig.
  Nogmaals dank, en ik zal je zeker aanbevelen.

  Hartelijke groet,
  Marjon
 • Geplaatst door Natasja, Peter & Faye
  Hi Suzan,

  Bedankt voor je geweldige inzet en service. Wij zijn zo trots op ons prachtige preeg geboortekaartje!
  Je hebt ons super geholpen bij het ontwerpen en zoeken van de juiste kleur, om zo de muur met onze muursticker en kleurstelling identiek over te nemen. Alles is nu helemaal bij elkaar gekomen en iedereen die ons kaartje heeft mogen ontvangen was wild enthousiast!

  Liefs, Natasja, Peter en Faye
 • Geplaatst door Alexander Martens
  Suzan heeft ons uitstekend geholpen bij het ontwerpen en vervaardigen van de geboortekaartjes. In een relatief korte tijd is het haar gelukt om volledig aan onze wensen te voldoen en in samenspraak met ons een hartstikke mooi kaartje af te leveren.
  Ik kan haar bij iedereen aanraden!
 • Geplaatst door Jessie en Joep
  Hoi Suus,

  Nogmaals dank voor je ontwerp van ons zwart wit kaartje, mooie combinatie van de afbeelding met het strakke lettertype. De reacties en complimenten komen elke dag nog binnen!
 • Geplaatst door Valerie Nuyten
  Beste Suzan,

  We zijn je ontzettend dankbaar voor het prachtige geboorte kaartje wat je voor ons ontworpen hebt! We ontvangen vele positieve en leuke reacties.

  Je hebt onze wensen, ons gezin en de grafische weergave hiervan perfect in beeld kunnen brengen. Het plezierige contact en het tijdige drukken is ondanks de feestdagen super goed verlopen!

  Wij zullen je zeker aanraden bij onze vrienden en kennissen kringen!

  Vele groeten, Valerie & Jeffrey
 • Geplaatst door Marina
  Beste Suzan,

  Bedankt voor het ontwerpen van ons geboortekaartje! Helemaal naar onze smaak!

  *Suzan zorgt voor creatieve oplossingen en voor een fantastisch resultaat!
  Wij zijn super blij met het kaartje en de persoonlijke aanpak van Suzan. Echt een aanrader!!

  Lieve groetjes Jerry en Marina

  Lieve groetjes Jerry en Marina
 • Geplaatst door Daphne
  Hi Suzan!

  Wij hebben vandaag de kaartjes ontvangen, wat zijn ze ontzettend mooi!
  Echt een prachtig ontwerp heel speciaal en precies wat wij hadden gehoopt.
  Heel erg bedankt voor alle tijd die je erin hebt gestoken en het prachtige resultaat!!

  Hartelijke groet,

  Daphne en Ewout
 • Geplaatst door Erik & Bente
  Hoi Suzan,

  Heel erg bedankt voor het ontwerpen van onze trouwkaarten! Wij zijn er super blij mee en hebben alleen maar positieve reacties gekregen!
  Daarnaast willen wij je bedanken voor de ideeën die je hebt aangedragen en de professionele en snelle service die je hebt verleend!
  Heel veel succes voor de toekomst en wie weet tot de volgende keer

  Groetjes
 • Geplaatst door Bas & Annabelle
  Beste Suus,

  Wij zijn ontzettend blij met het geboortekaartje en babyborrel kaart die jij ontworpen hebt voor onze dochter Féline. We hebben zoveel leuke reacties gehad.
  Heel erg bedankt!
 • Geplaatst door Nienke en Jan Pieter
  Wij hebben letterpress geboortekaartjes laten maken en wat zijn wij er blij mee! Het was mogelijk een eigen ontwerp in te dienen en samen met Suus is het een super mooi en uniek kaartje geworden. Samenwerking verliep heel goed en snel. Wij hebben vele leuke reacties gekregen op het kaartje! Nogmaals bedankt!
 • Geplaatst door Bas & Marloes
  Een prachtig, mooi, hip, stijlvol en leuk kaartje heeft Suzan gemaakt voor onze lieve Anna! We zijn super blij met onze dochter en het kaartje!
 • Geplaatst door Marissa Tromp
  Onverwacht kregen wij te horen dat we een tweeling kregen. We vonden t lastig hoe twee namen etc te combineren op 1 kaart. Suzan heeft niet alleen een geweldig mooi ontwerp gemaakt, maar is erg klantvriendelijk, efficient en super aardig! De tweeling is geboren en de kaart plus erg gave sluitzegels voor de enveloppen waren er super snel. Het is dat we met 4 kinderen echt een huis vol hebben, maar we zouden zo weer met Suzan in zee gaan! Nogmaals heel erg bedankt Suzan! Zoals ik je al eerder schreef, we sturen onze vrienden een kadootje toe! Marissa& Itzard
 • Geplaatst door Sanne
  We zijn ontzettend blij dat we Suus hebben gevonden voor het ontwerpen van het geboortekaartje van onze zoon Jacob! Ze heeft ons goed geadviseerd over papier, kleur en lay-out: het eindresultaat is helemaal naar onze zin. Ook heel fijn dat Suus goed bereikbaar is en snel reageert. Kortom, heel tevreden!
 • Geplaatst door Emie Verstappen
  Hoi Suus,

  Bedankt voor het super mooie geboortekaartje dat je voor onze dochter Flore hebt gemaakt. We hebben zoveel leuke reacties gehad op het kaartje en zijn er nog steeds erg blij mee!
 • Geplaatst door Clarinda
  Hoi Suus,
  Wij zijn zo ontzettend blij met het geboortekaartje van Aiden. We hebben lang gezocht naar een kaartje, maar niks voldeed aan onze wensen. Jij hebt voor een redelijke prijs en zeer snel het ontwerp van onze dromen gemaakt.
  Heel erg bedankt!
  Groeten, Clarinda
 • Geplaatst door Johanna en Robin
  Hallo Suzan,
  Ontzettend bedankt voor de prachtige geboortekaartjes voor onze dochter Saar. We krijgen erg veel positieve reacties. 'Eens een keer weer wat anders' en 'wat een originele kaart'!' Blij verrast waren we ook met het mooie dikke karton papier. En deckleur was precies wat we wilden.
  Met vriendelijke groet en nogmaals dank!
  Robin en Johanna
 • Geplaatst door Joachime Hutten
  Hallo Suus,

  Isabeau is heel erg blij met haar geboorte kaartje. De papa en mama van haar zijn ook meer dan tevreden en blij met het resultaat. Ondanks dat wij zelf goed wisten wat we wilden heb jij dit goed vertaald en ervoor gezorgd dat er een prachtig eind resultaat ligt. Eigenlijk zijn we zelfs verrast door de dikte van het papier, het is een waar schilderijtje geworden. Ik snap helemaal dat de levertijd wat langer is, maar als dit nog versnelt kan worden, dan is het een vette 10! Dank voor je inzet en bereidwilligheid tijdens je verlof!! Groet, Gerrit en Joachime
 • Geplaatst door Remco & Monique
  Hi Suzan!

  Wat is het uiteindelijke resultaat prachtig geworden! Wij zijn onwijs blij met onze trouwkaart. Echt prachtig! We willen je ook onwijs bedanken voor het meedenken, je gastvrijheid en het mooie werk wat je hebt geleverd! Wij hebben afgelopen vrijdag de meeste kaarten rond gebracht en we kregen erg leuke reacties via de whatsapp, Facebook en persoonlijk.. Iedereen vond het tot in de puntjes verzorgd! Nogmaals onwijs bedankt!

  Remco en Monique
 • Geplaatst door Kim & Vincent
  Heel erg bedankt voor het super mooie kaartje voor onze zoon Morris! Er werd ontzettend goed naar onze wensen, ideeën en voorbeelden geluisterd waardoor het eerste ontwerp al direct in de smaak viel, na een paar laatste kleine aanpassingen was het wachten op ons kleine mannetje. Vervolgens bleek de kaart in werkelijkheid nog mooier dan gedacht, we zijn er erg blij mee en hebben veel leuke reacties gekregen. Daarnaast lever je een super service. Nogmaals bedankt!

  Groetjes Kim & Vincent
 • Geplaatst door Guido en Carolien
  Bedankt voor het mooie kaartje van Boudewijn! We zijn er erg blij mee en hebben leuke reacties gekregen. Bedankt ook dat je, ondanks je eigen bevalling, ons snel geholpen hebt. We zijn erg tevreden!
 • Geplaatst door Fleur de Ridder-Both
  Hoi Suzan,
  Bedankt voor de prachtige kaartjes van Roef! Het is nog mooier geworden dan dat we in gedachten hadden en helemaal naar onze wensen.
  Het had niet beter gekund!! Bedankt voor de fijne samenwerking en het
  fantastische eindresultaat!!! #superblij

  Liefs, Johan en Fleur de Ridder
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
© 2013 - 2019 suusontwerpt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie