Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Clarinda
  Bijna 3 jaar geleden heeft Suus het geboortekaartje van onze zoon ontworpen. Voor de geboorte van onze dochter wilden we een kaartje in dezelfde stijl, maar met een heel eigen ontwerp. Het is Suus meer dan gelukt om dit voor ons te realiseren. We zijn er (wederom) zo gelukkig mee! Bedankt voor je creativiteit.
 • Geplaatst door Manon
  Afgelopen jaar was er aanleiding genoeg om wat te vieren en daarom wilden we graag een borrel voor onze relaties organiseren. Om de borrel op locatie extra glans te geven, hebben we Suus gevraagd voor ons een uitnodiging te ontwerpen. Wij zijn niet zo creatief, dus ze moest aan de slag met wat statische gegevens en een paar korte zinnen die op het kaartje moesten komen. Ondanks dat ze het druk had en wij ook nog tussendoor op vakantie gingen, is ze er in geslaagd om onze wensen niet alleen snel, maar ook op zeer fraaie wijze weer te geven. Suus dacht met ons mee, kwam met leuke suggesties en vroeg goed door. Haar ideeën heeft ze omgezet in een prachtig kaartje waar wij heel blij mee zijn en waar we ook veel complimenten voor hebben ontvangen. Het is een heel persoonlijk kaartje geworden. En het herinnert ons aan een geslaagde middag. Suus, dankjewel! Je voel goed aan wat de bedoeling is, denkt out-of-the-box en weet 'speels' te combineren met 'strak'. Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking!
 • Geplaatst door Nanda en Tom
  De kaartjes zijn super mooi geworden! Het ontwerp is prachtig en de kleuren vallen precies goed samen.
  De kwaliteit van de kaartjes zijn zeer goed. We werden overladen met positieve reacties van vrienden en familie over de kaartjes.
  Suus ontzettend bedankt voor het meedenken en ontwerpen van de kaartjes!
 • Geplaatst door Margreet
  Suus ontwierp voor ons drie prachtige kaartjes.
  Als eerste het geboortekaartje voor ons zoontje Bram. Bram werd tot ons grote verdriet stil geboren. Zijn mooie geboortekaartje is helaas nooit verstuurd. Suus heeft toen een prachtig ander kaartje ontworpen passend bij een stilgeboren kindje.
  Nu anderhalfjaar later is zijn zusje geboren! Suus heeft een schitterend kaartje,
  geboortesticker en raamsticker voor Nina ontworpen.
  We hebben heel veel reacties gekregen op het mooie kaartje.
  Zowel het kaartje van Bram als van Nina hebben we ingelijst en gaan we ergens ophangen. Omdat het twee kunstwerkjes opzich zijn.
 • Geplaatst door Dick en Inge
  Bedankt Suus voor het ontwerpen van het mooie geboortekaartje voor onze zoon en broertje Mees! Op basis van onze wensen aangevuld met jouw goede ideeën heb je het kaartje ontworpen. Ad hoc heb je nog een heel leuk bijpassend kraamfeestkaartje ontworpen. De kaartjes hebben onze verwachtingen overtroffen!! De reacties van familie en vrienden die het kaartje mochten ontvangen zijn geweldig!
  Ook wordt onze dochter Suus herkend.
  Dank voor het meedenken en je ideeën!!

  Groet Dick, Inge en Suus
 • Geplaatst door Dick en Inge
  Bedankt Suus voor het ontwerpen van het mooie geboortekaartje voor onze zoon en broertje Mees! Op basis van onze wensen aangevuld met jouw goede ideeën heb je het kaartje ontworpen. Ad hoc heb je nog een heel leuk bijpassend kraamfeestkaartje ontworpen. De kaartjes hebben onze verwachtingen overtroffen!! De reacties van familie en vrienden die het kaartje mochten ontvangen zijn geweldig!
  Ook wordt onze dochter Suus herkend.
  Dank voor het meedenken en je ideeën!!

  Groet Dick, Inge en Suus
 • Geplaatst door Allard S.
  Wij hebben ons geboortekaartje door Suus laten ontwerpen op basis van de wensen die we hadden. Het kaartje is fantastisch geworden kan ik wel zeggen. We krijgen veel positieve reacties van familie en vrienden die de kaart ook geweldig vinden. Dank je wel Suus!
 • Geplaatst door Anne
  Suzan heeft een heel mooi geboortekaartje voor onze dochter Liv ontworpen. We zijn heel blij met het resultaat.

  Bedankt voor al je ideeën en het meedenken. Suusontwerpt is echt een aanrader.

  Groetjes Anne, Frank en Liv
 • Geplaatst door Familie Wigny
  20-10-2016 Suus ontwierp voor onze dochter Linne-Bo een fraaie geboortekaart, in de stijl van onze zoon Faas, gebaseerd op mijn trouwkaart ontwerp. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en qua service heeft Suus (en haar drukker) onze verwachtingen overtroffen door het achteraf aanleveren van drukmal en voorbeeld, chapeau en speciaal een groet van Linne-Bo
 • Geplaatst door Stephanie
  23-09-2016 is onze lieve zoon en broertje Daan geboren. Complimenten weer voor het prachtige klassieke kaartje wat je ontworpen hebt! We wilden graag dat het kaartje in dezelfde stijl zou zijn als bij zijn grote zus Sara. Deze verwachting is meer dan waar gemaakt! Nogmaals bedankt!
 • Geplaatst door Tony en Joyce
  Na een winactie op Facebook zijn we in contact gekomen met Suzan. Op basis van onze wensen en ideeën heeft Suzan een prachtig en uniek (!) geboortekaartje voor onze Joe Anthonie gemaakt. We hebben onwijs lieve en toffe reacties gehad op de kaart. Zelfs vanuit Portugal! We houden ons zeker aanbevolen ook voor andere printables en papergoods. Hulde voor Suzan x
 • Geplaatst door Jet Wolzak
  Suus doet opnieuw een geweldige job! Suus ontwierp ons 1e kaartje al helemaal volgens onze wensen, we hadden dan ook geen enkele twijfel om het 2e kaartje door haar te laten ontwerpen. Ook dit x wisten we niet wat we zouden krijgen, maar kregen voor zowel jongen als meisje meerdere ontwerpen toegestuurd helemaal naar onze wensen en ideeën. Kleine aanpassingen waren geen probleem, de ontwerpen volgde snel en Suus was zelfs vanuit haar vakantieadres Frankrijk te bereiken! ( we waren nl 20 juli uitgerekend) Opnieuw een geweldig mooi kaartje voor onze 2e dochter, mocht er misschien nog een kleine komen, dan komen we uiteraard zonder twijfel bij je terug en wie weet trouwen we nog een x Dank Suus!!!! Grt, Jet, Evert, Dani & Pippa.
 • Geplaatst door Elske
  Hoi Suus,

  Heel leuk om ineens ons kaartje voorbij te zien komen wat jij 2 jaar geleden gemaakt hebt voor de geboorte van onze dochter Lucy. Wij zijn nog steeds heel blij met wat jij destijds voor ons ontworpen hebt! Het is nog steeds een prachtige kaart!

  Groet Elske
 • Geplaatst door marjon
  Hoi Suzan,

  Bedankt voor je ontzettend mooie ontwerp voor het geboortekaartje van onze zoon Teun! Het was een zeer prettige samenwerking, en het resultaat is helemaal top, zoals wij het voor ogen hadden! Krijg leuke reacties op de kaart, vooral dat mooie fluor randje (kleur op snede) maakt het lekker eigenzinnig.
  Nogmaals dank, en ik zal je zeker aanbevelen.

  Hartelijke groet,
  Marjon
 • Geplaatst door Natasja, Peter & Faye
  Hi Suzan,

  Bedankt voor je geweldige inzet en service. Wij zijn zo trots op ons prachtige preeg geboortekaartje!
  Je hebt ons super geholpen bij het ontwerpen en zoeken van de juiste kleur, om zo de muur met onze muursticker en kleurstelling identiek over te nemen. Alles is nu helemaal bij elkaar gekomen en iedereen die ons kaartje heeft mogen ontvangen was wild enthousiast!

  Liefs, Natasja, Peter en Faye
 • Geplaatst door Alexander Martens
  Suzan heeft ons uitstekend geholpen bij het ontwerpen en vervaardigen van de geboortekaartjes. In een relatief korte tijd is het haar gelukt om volledig aan onze wensen te voldoen en in samenspraak met ons een hartstikke mooi kaartje af te leveren.
  Ik kan haar bij iedereen aanraden!
 • Geplaatst door Jessie en Joep
  Hoi Suus,

  Nogmaals dank voor je ontwerp van ons zwart wit kaartje, mooie combinatie van de afbeelding met het strakke lettertype. De reacties en complimenten komen elke dag nog binnen!
 • Geplaatst door Valerie Nuyten
  Beste Suzan,

  We zijn je ontzettend dankbaar voor het prachtige geboorte kaartje wat je voor ons ontworpen hebt! We ontvangen vele positieve en leuke reacties.

  Je hebt onze wensen, ons gezin en de grafische weergave hiervan perfect in beeld kunnen brengen. Het plezierige contact en het tijdige drukken is ondanks de feestdagen super goed verlopen!

  Wij zullen je zeker aanraden bij onze vrienden en kennissen kringen!

  Vele groeten, Valerie & Jeffrey
 • Geplaatst door Marina
  Beste Suzan,

  Bedankt voor het ontwerpen van ons geboortekaartje! Helemaal naar onze smaak!

  *Suzan zorgt voor creatieve oplossingen en voor een fantastisch resultaat!
  Wij zijn super blij met het kaartje en de persoonlijke aanpak van Suzan. Echt een aanrader!!

  Lieve groetjes Jerry en Marina

  Lieve groetjes Jerry en Marina
 • Geplaatst door Daphne
  Hi Suzan!

  Wij hebben vandaag de kaartjes ontvangen, wat zijn ze ontzettend mooi!
  Echt een prachtig ontwerp heel speciaal en precies wat wij hadden gehoopt.
  Heel erg bedankt voor alle tijd die je erin hebt gestoken en het prachtige resultaat!!

  Hartelijke groet,

  Daphne en Ewout
 • Geplaatst door Erik & Bente
  Hoi Suzan,

  Heel erg bedankt voor het ontwerpen van onze trouwkaarten! Wij zijn er super blij mee en hebben alleen maar positieve reacties gekregen!
  Daarnaast willen wij je bedanken voor de ideeën die je hebt aangedragen en de professionele en snelle service die je hebt verleend!
  Heel veel succes voor de toekomst en wie weet tot de volgende keer

  Groetjes
 • Geplaatst door Bas & Annabelle
  Beste Suus,

  Wij zijn ontzettend blij met het geboortekaartje en babyborrel kaart die jij ontworpen hebt voor onze dochter Féline. We hebben zoveel leuke reacties gehad.
  Heel erg bedankt!
 • Geplaatst door Nienke en Jan Pieter
  Wij hebben letterpress geboortekaartjes laten maken en wat zijn wij er blij mee! Het was mogelijk een eigen ontwerp in te dienen en samen met Suus is het een super mooi en uniek kaartje geworden. Samenwerking verliep heel goed en snel. Wij hebben vele leuke reacties gekregen op het kaartje! Nogmaals bedankt!
 • Geplaatst door Bas & Marloes
  Een prachtig, mooi, hip, stijlvol en leuk kaartje heeft Suzan gemaakt voor onze lieve Anna! We zijn super blij met onze dochter en het kaartje!
 • Geplaatst door Marissa Tromp
  Onverwacht kregen wij te horen dat we een tweeling kregen. We vonden t lastig hoe twee namen etc te combineren op 1 kaart. Suzan heeft niet alleen een geweldig mooi ontwerp gemaakt, maar is erg klantvriendelijk, efficient en super aardig! De tweeling is geboren en de kaart plus erg gave sluitzegels voor de enveloppen waren er super snel. Het is dat we met 4 kinderen echt een huis vol hebben, maar we zouden zo weer met Suzan in zee gaan! Nogmaals heel erg bedankt Suzan! Zoals ik je al eerder schreef, we sturen onze vrienden een kadootje toe! Marissa& Itzard
 • Geplaatst door Sanne
  We zijn ontzettend blij dat we Suus hebben gevonden voor het ontwerpen van het geboortekaartje van onze zoon Jacob! Ze heeft ons goed geadviseerd over papier, kleur en lay-out: het eindresultaat is helemaal naar onze zin. Ook heel fijn dat Suus goed bereikbaar is en snel reageert. Kortom, heel tevreden!
 • Geplaatst door Emie Verstappen
  Hoi Suus,

  Bedankt voor het super mooie geboortekaartje dat je voor onze dochter Flore hebt gemaakt. We hebben zoveel leuke reacties gehad op het kaartje en zijn er nog steeds erg blij mee!
 • Geplaatst door Clarinda
  Hoi Suus,
  Wij zijn zo ontzettend blij met het geboortekaartje van Aiden. We hebben lang gezocht naar een kaartje, maar niks voldeed aan onze wensen. Jij hebt voor een redelijke prijs en zeer snel het ontwerp van onze dromen gemaakt.
  Heel erg bedankt!
  Groeten, Clarinda
 • Geplaatst door Johanna en Robin
  Hallo Suzan,
  Ontzettend bedankt voor de prachtige geboortekaartjes voor onze dochter Saar. We krijgen erg veel positieve reacties. 'Eens een keer weer wat anders' en 'wat een originele kaart'!' Blij verrast waren we ook met het mooie dikke karton papier. En deckleur was precies wat we wilden.
  Met vriendelijke groet en nogmaals dank!
  Robin en Johanna
 • Geplaatst door Joachime Hutten
  Hallo Suus,

  Isabeau is heel erg blij met haar geboorte kaartje. De papa en mama van haar zijn ook meer dan tevreden en blij met het resultaat. Ondanks dat wij zelf goed wisten wat we wilden heb jij dit goed vertaald en ervoor gezorgd dat er een prachtig eind resultaat ligt. Eigenlijk zijn we zelfs verrast door de dikte van het papier, het is een waar schilderijtje geworden. Ik snap helemaal dat de levertijd wat langer is, maar als dit nog versnelt kan worden, dan is het een vette 10! Dank voor je inzet en bereidwilligheid tijdens je verlof!! Groet, Gerrit en Joachime
 • Geplaatst door Remco & Monique
  Hi Suzan!

  Wat is het uiteindelijke resultaat prachtig geworden! Wij zijn onwijs blij met onze trouwkaart. Echt prachtig! We willen je ook onwijs bedanken voor het meedenken, je gastvrijheid en het mooie werk wat je hebt geleverd! Wij hebben afgelopen vrijdag de meeste kaarten rond gebracht en we kregen erg leuke reacties via de whatsapp, Facebook en persoonlijk.. Iedereen vond het tot in de puntjes verzorgd! Nogmaals onwijs bedankt!

  Remco en Monique
 • Geplaatst door Kim & Vincent
  Heel erg bedankt voor het super mooie kaartje voor onze zoon Morris! Er werd ontzettend goed naar onze wensen, ideeën en voorbeelden geluisterd waardoor het eerste ontwerp al direct in de smaak viel, na een paar laatste kleine aanpassingen was het wachten op ons kleine mannetje. Vervolgens bleek de kaart in werkelijkheid nog mooier dan gedacht, we zijn er erg blij mee en hebben veel leuke reacties gekregen. Daarnaast lever je een super service. Nogmaals bedankt!

  Groetjes Kim & Vincent
 • Geplaatst door Guido en Carolien
  Bedankt voor het mooie kaartje van Boudewijn! We zijn er erg blij mee en hebben leuke reacties gekregen. Bedankt ook dat je, ondanks je eigen bevalling, ons snel geholpen hebt. We zijn erg tevreden!
 • Geplaatst door Fleur de Ridder-Both
  Hoi Suzan,
  Bedankt voor de prachtige kaartjes van Roef! Het is nog mooier geworden dan dat we in gedachten hadden en helemaal naar onze wensen.
  Het had niet beter gekund!! Bedankt voor de fijne samenwerking en het
  fantastische eindresultaat!!! #superblij

  Liefs, Johan en Fleur de Ridder
 • Geplaatst door Jaap en Eva
  De rust is enigszins weergekeerd en alles gaat naar wens. Enorm bedankt voor de snelle, flexibele en professionele werkwijze met een fantastisch eindresultaat. We zijn superblij met de kaart en hebben veel leuke reacties ontvangen!
 • Geplaatst door Marianne & Jeroen
  We zijn enorm blij met het geboortekaartje dat je voor ons ontworpen hebt!
  Je voelde goed aan wat onze wensen waren en konden altijd laagdrempelig overleggen.

  SUPER BEDANKT en hopelijk mag je nog veel mooie kaartjes ontwerpen, wij zullen je zeker aanraden!
 • Geplaatst door Sam van den Bossche
  Beste Suzan,

  Wij zijn echt super blij met onze kaartjes voor onze Steff. Krijgen allemaal hele leuke reacties dankzij jou!
  Bedankt de leuke ontwerpen en de snelle en goede service!

  Groetjes
  Sam, Jeroen & Steff
 • Geplaatst door Hanneke Demiral
  Beste Suzan,

  Vandaag hebben we de geboortekaartjes ontvangen van Fenne en we vinden
  ze erg mooi geworden! Nog mooier dan gehoopt. De kleur vinden we ook prachtig.
  Nogmaals heel erg bedankt voor enerzijds je ontwerp en anderzijds voor
  het rekening houden met onze wensen. We zijn echt heel blij met
  het resultaat.

  Groetjes,
  Haci en Hanneke
 • Geplaatst door Stephanie
  Beste Suzan,

  9 december 2014 is onze prachtige dochter Sara Elisa geboren. Het prachtige ontwerp, de goede kwaliteit en de fijne samenwerking hebben bijgedragen aan het mooiste geboortekaartje voor onze lieve Sara!
  Nogmaals ontzettend bedankt Suzan!

  Groetjes,
  Willem en Stephanie
 • Geplaatst door Simone
  Wat een fijn contact hebben we gehad met Suzan, ze heeft met ons meegedacht en uitgevoerd wat wij in gedachten hadden!
  We zijn super blij met onze mooie, originele trouwkaart!
  Diederik & Simone
 • Geplaatst door Jeroen en Bianca
  Beste Suzan,

  Bedankt voor je snelle hulp bij het overzetten van het getekende ontwerp naar een gedrukt kaartje!!!
  Het resultaat is top!!!!

  Groeten,

  Jeroen en Bianca
 • Geplaatst door Boudina en Paul
  Ha Suzan,

  Er is nu rust in de tent!
  De geboortekaarten zijn op de bus, baby en moeder slaapt en papa kookt een potje, wat wil je nog meer?

  Wij zijn super tevreden over de door jouw geleverde en ontworpen kaarten: haarscherp, spatzuiver en woord gehouden wat betreft de levertijd. Top en aanbevelenswaardig.
  Bedankt is dus zacht uitgedrukt aan allen die hieraan een bijdrage hebben geleverd.
  Als tegenprestatie een foto van ons Halloweenspookje, dat afgelopen vrijdag zijn ruimtecapsule in het Flevoziekenhuis deed belanden. Fijne avond, namens Faas Wigny, papa Paul.
 • Geplaatst door Ferida Yildiz
  Beste Suzan,
  Wat zijn wij blij met het geboortekaartje voor ons lieve meisje Elif. Een stoer en krachtig kaartje. Iedereen is super enthousiast.
  Dank je wel voor de service en het snelle handelen.
  Lieve groet,
  Ferida en Marc
 • Geplaatst door Michel en Josien
  Beste Suzan,
  Je hebt voor ons een prachtige geboortekaart ontworpen. We krijgen heel erg veel leuke reacties.
  Bedankt voor de snelle en fijne communicatie en service!
  Groetjes, ouders van Mees
 • Geplaatst door fam.Luijten
  We krijgen erg veel complimenten over het mooie geboortekaartje dat je hebt gemaakt voor onze zoon Tijmen!
  Bedankt!
 • Geplaatst door Patrick en Margje
  Nog ontzettend bedankt voor de geboortekaartjes die je voor ons hebt ontworpen! We hadden een idee in ons hoofd maar jij hebt het ontzettend mooi tot leven weten te brengen! We zijn erg blij met ons originele kaartje wat precies ons verhaal verteld. We krijgen ook erg leuke reacties van familie en vrienden, ze vinden dat we 'de lat hoog hebben gelegd' met deze kaartjes! Groetjes Patrick en Margje
 • Geplaatst door Manon en Bart
  Beste Suzan, bedankt voor het mooie ontwerp voor het geboortekaartje van onze dochter. Het ziet er gedrukt super uit!
 • Geplaatst door Joris & Lisanne
  Hoi Suzan,

  Nogmaals super dank voor de mooie geboortekaartjes!!! Nadat we onze wensen en ideeen aan je hadden doorgemaild kwam je ontzettend snel met een ontwerp, dat gelijk helemaal volgens onze verwachtingen was. Het was ook heel prettig dat je met ons meedacht en zo snel reageerde op onze e-mails/berichtjes. We raden je aan iedereen aan!!!
  Nogmaals ontzettend bedankt .

  Groetjes,
  Joris & Lisanne + Joep en Teun
 • Geplaatst door Maarten en Susanne
  Hoi Suzan,
  de kaartjes die je ontworpen hebt voor de geboorte van onze dochter Valerie zijn prachtig! Helemaal hoe we het voor ogen hadden. We krijgen van onze omgeving ook hele positieve reacties.
  Ook de manier waarop we vanaf het begin contact met je hadden hebben we als erg prettig ervaren. Je was snel in je reacties, stipt in het nakomen van je afspraken en betrokken.
  Heel erg bedankt!
  Maarten en Susanne
 • Geplaatst door Rogier en Sanne
  Hallo Suus, de kaartjes zijn binnen en ze zijn prachtig! Helemaal zoals we wilden, super van je! Fijn dat het op zo korte termijn kon en ook fijn om zo goed contact met je te hebben over het ontwerp!
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
© 2013 - 2018 suusontwerpt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie